PimLayer is
de nieuwe generatie PIM-software

01

PimLayer heeft
lokale service

02

PimLayer is
Up & running in 1 maand

03

PimLayer Software

De nieuwe generatie
PIM software

PimLayer is een software van de nieuwste generatie. Hierdoor geniet de gebruiker van een intuïtieve interface en een groot gebruiksgemak, waardoor de gebruikerservaring sterk verbetert.
Daarnaast is de software cloud-based, SAAS en schaalbaar, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden aangepast en uitgebreid naarmate de behoeften van de klant veranderen en groeien. Dit maakt het een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor bedrijven van alle groottes.

PimLayer Software

Met lokale service

Als Belgische software begrijpt PimLayer als geen ander de lokale behoeften van Belgische en Nederlandse ondernemingen.
Wanneer er een service vraag opduikt, zijn de communicatielijnen kort en kunnen onze klanten rekenen op klantenservice en technische ondersteuning in hun eigen taal.

PimLayer Software

Up & running
in 1 maand

PimLayer onderscheidt zich door zijn snelle implementatietijd van slechts één maand.
Dit kan omdat er geen IT-development vereist is bij een implementatie. Ook de integraties met de meest courante ERP-systemen, webshops, marketplaces zijn voorhanden.
PimLayer software

Ontdek de kracht en het gebruiksgemak van PimLayer
via onze gratis versie.

Het opzetten ervan is zo eenvoudig dat je er onmiddellijk zelf mee aan de slag kan. Indien nodig, kan je op elk moment naadloos overstappen naar een betalende versie als je bedrijfsbehoeften groeien.

U heeft twee opties om te starten.
Ready-to-use
Ofwel kan u kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde PIM-modellen, gebaseerd op de sector waarin uw onderneming werkt. Hierbij hoeft u enkel nog wat aanpassingen te doen naar uw eigen noden en wensen.
Blanco
Of je kiest voor een blanco, lege PIM-software waarbij u zelf uw eigen productstructuur en productspecificaties kan instellen.
Ervaar nu de kracht en het gebruiksgemak van PimLayer. Start nu met het verbeteren van uw productbeheer en het verhogen van uw efficiëntie!
Start gratis PimLayer voor jouw organisatie:
Try for free
PimLayer software

Partners

Onze PimLayer partners zorgen voor een naadloze integratie van de PIM-software in jouw bedrijfsprocessen en helpen je om alle functionaliteiten en integraties te benutten.
PimLayer is de missing link tussen ERP en E-business, waardoor je een ononderbroken stroom van informatie krijgt van bij jouw leveranciers en ERP naar je eigen webshop of andere marketplaces. Laat de implementatie en onboarding over aan jouw E-Commerce of ERP software partner en zie je bedrijf groeien.
Certified partner

ESC - Belgium

Certified partner

Aware NV - Belgium

Certified partner

Blue Mind - Belgium

Staat jouw software-partner nog niet op onze lijst?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!
PimLayer software

Testimonials

Bij PimLayer kunnen we je de garantie geven dat je PIM-software
up & running is in 1 maand. Hoe doen wij dat?
"Als marketing manager van De Witte Lietaer kan ik zeggen dat de combinatie van PIM en DAM in één gebruiksvriendelijke tool uniek is in de markt."
"We zijn ontzettend blij met PimLayer en de geweldige service die we hebben gekregen van het PimLayer-team. Met de hulp van PimLayer kunnen we onze productinformatie en digitale assets veel efficiënter beheren, wat ons werk enorm heeft vergemakkelijkt. We zijn ervan overtuigd dat de innovatieve en toekomstgerichte aanpak van PimLayer ons bedrijf zal helpen om onze doelen te bereiken en onze groei te ondersteunen."
Francies Mallems
Marketing manager bij De Witte Lietaer
Loading...